Tiara Beach Resort Room Reservation

Click here to make reservation

Feature this month : KhYL Blog @ Wordpress
The Tiara Beach Port Dickson Adventure

Ni kira-kiranya adventure untuk Putera Puteri je la. Berlepas dari PJ dengan jet turbo van aku tu lebih kurang jam 12:30 PM. Happy? Well Bagi Putera Puteri memang happy dan teruja le. Ikut NPE dan masuk highway KL-Seremban. Masih okey sehinggalah tiba ke Taman Memorial Nilai tu jirat Cina yang sekali pandang nampak macam kawasan perumahan elit tu le. Dah start merangkak-rangkak. Ni kalau teruskan juga memang boleh sampai tapi aku takut aku kena darah tinggi dan air liur dehydrated akibat mencarut-carut. So aku detour masuk Nilai. Singgah rumah Adinda beta dan minta direction pergi ke PD. Bila teruskan perjalanan, aku letak peta dia ke tepi dan aku patuh arahan GPS Garmin je. Kompius... Aharks... See original article

Tiara Beach Resort, an 'inland sea resort' spreading over 23 acres, is the biggest man-made beach in Malaysia. It is an ideal
place for the whole family to have an enjoyable clean, safe and fun seaside vacation with top class facilities for corporate and
private functions.

Tiara Beach Resort is the first fully integrated resort in Port Dickson with 980 studio suites (1264 rooms) is just 90 minutes drive from Kuala Lumpur.

There are 4 F&B outlets; Canopy Beachfront Café, Terrace Café, Fun Pub and Chinese Restaurant. The Terrace Café - an
outdoor all day dining restaurant acclaimed local and international dishes and Canopy Café overlooking the beachfront provides
a small selection of local snacks and hawker favorites and refreshing beverages. The Canopy Café is an ideal rendezvous place
to relax with live sports events, pool tables, darts and many exciting games.

Other facilities include the mini theatre, giant inflatable, gymnasium, sauna rooms and karaoke theaters.

As usual, we will continue to offer the best hotel room rate and superior amenities for your vacation.

Meanwhile, check out places of interest and tourist spots in Port Dickson. Enjoy your stay in our beach resort!

Promotion : Children gets FREE outdoor cartoon movies at the pavilion.